CV Service Parkstad kent een storingsdienst welke 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u bereikbaar is. Onze storingsdienst is bereikbaar onder het volgende nummer: 045-5462900. U kunt een storing ook melden via E-mail zie rubriek contact.

Storingen na 18.00 uur gemeld worden de eerst volgende ochtend in behandeling genomen.

Van april t/m september worden storingen na 12.00 uur gemeld de volgende ochtend in behandeling genomen.

Welkom

Welkom op de website van CV Service Parkstad.

CV Service Parkstad is een jong bedrijf dat zich wil onderscheiden van andere installatie bedrijven op het gebied van installeren,repareren en onderhouden van CV-toestellen.

Tevens controleren wij bij iedere onderhoudsbeurt uw CV-toestel of geiser met een rookgas analyse meting. 

Door deze rookgas analyse meting kunnen wij vaststellen of uw CV-toestel koolmonoxide produceert en of dit gevaar oplevert voor uw gezondheid.

Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om op elk gebied van centrale verwarmingsinstallaties een passend service abonnement af te sluiten hierbij bieden wij service 7 dagen per week.

Verder houden wij ons bezig met diensten waar wij echt goed in zijn.

Wij bieden goed advies bij vervanging van uw CV-toestel of geiser,en komen gratis ter plaatse kijken en bespreken dan wat voor u de beste en de voordeligste keuze is.

Tevens installeren wij radiatoren in alle maten en uitvoeringen.

Ook voor kleinere installatie werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Zoals het op maat installeren van water en gas aansluitingen ten behoeve van een nieuwe keuken of een lekkende radiatorkraan.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief goede producten en staan garant voor een goede oplevering van onze werkzaamheden die voor u zijn uitgevoerd.

Copyright © 2013-2023 CV Service Parkstad · Algemene Voorwaarden